Samo još jedna WordPress web-stranica

Sada više ne možemo da imamo se*s… Spusti mu se jednostavno i gotovo je…

497

Imam problem, koji je stvarno postao nepodnosljiv i zaista ali zaista trebam savjet.

U braku sam 6 godina, i još smo prije braka bili u vezi 8 godina. Imamo dvoje male djece, svu firmu i život nam je ok. Štedimo novce da napravimo kuću, ja radim do 4, a on i do 22-23. Brak nam je sasvim dobar, zadovoljavajući, nije monoton međutim meni smeta ova stvar mnogo!

Ne seksamo se često, jer nemamo kada, ali volimo nedjeljom ujutro, tada djeci u dnevnoj upalimo TV da geldaju crtiće, a mi se zaključamo u sobu da se pose*samo.

Ponekada se stignemo i preko tjedna ako nismo previše umorni.

Njegov problem je oduvijek bila prerana ejakulacija, ali nije mi smetalo jer je nakon toga mogao još jednom i to po pola sata. A vec treci put još duže.
MEĐUTIM, Sada više ne može. Spusti mu se i to je to. Ne mogu vam opisati koliko me to frustrira, svaki put sve više i više, imam vibrator ali to nije to. Sve više razmišljam o ljubavniku ?

Probala sam par puta predložiti neka farmaceutska pomagala, ali on samo kaže kako je umoran i da mu to ne treba… Ne znam kako da riješimo ovo, znam da nije sve u sexu, ali zbog ovoga u krrevetu ja ne mogu ni u drugim stvarima sa mojim suprugom normalno da funkcionišem..

Nazovite me ludom, bolesnom, razvratnom, ali mislim da ni ljubavnik neće pomoći jer moj muškarac počinje već da mi hladi, toliko da mi se gadi.. Mislim da će uslijediti razvod, jer se on uopšte i ne trudi više oko se*a…

Izvor: (ispovesti.com)

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.