Samo još jedna WordPress web-stranica

Priča ovoga dječaka će vas rasplakati. Evo šta on želi za Božić..

232

Dječak Louis Williams (9) iz engleskog Kenta beskućnik je, koji privremeno boravi sa svoje dvije sestre i majkom u prihvatilištu za beskućnike.

Tužna obitelj se dosad selila čak 14 puta u proteklih deset godina. Ove je godine Louis poslao pismo Djedu Božićnjaku koje je dirnulo britansku javnost. Naime, dječak ima jednu jedinu želju – stalan dom.

U svome pismu je napisao: ” Dragi Djede Božićnjače, bih li ove godine mogao dobiti kuću zauvijek? Ne želim nove igračke, ove koje već imam su mi dobre. Htio bih živjeti u miru i imati svoju sobu, sa stolom na kojem bih pravio modele od Lego kocki. Svi smo tužni što živimo ovdje i stoga samo želim da moja obitelj bude sretna. Puno ti hvala i želim ti sretan Božić, voli te Louis Williams”

Majka Nicole (31) nije mogla plaćati stanarinu, te je stoga obitelj ostala bez doma, unatoč tome što ima čak dva posla.

– Radim naporno, ali si ne mogu priuštiti plaćanje stanarine. Osjećam da sam iznevjerila svoju djecu. Pretužna sam i ne vidim način da bude bolje. Kad vidim što druga djeca žele za Božić, srce mi se slama – priznaje Nicole.

Obitelj Williams je na državnoj listi za stalni smještaj, a trenutno žive u smještaju s dvije spavaće sobe. Nicole kaže da tamo nema mjesta ni za božićno drvce.

U prilogu pogledajte video na linku ispod:

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.