Samo još jedna WordPress web-stranica

Toga dana mi se posrećilo sa jednom prezgodnom djevojkom…

377

Ja i moja djevojka
smo išli prema mojoj kući. Je*zovna je i privlačna do maximuma.
Sjećam se kao sada, imala je na sebi minić i bretele, joj kakve je samo dobre noge imala mmmm, a i sada također ima. Si*e je imala kao dvije dinje i jako utegnute. U mene ku**c se digao kao palica na pomisao o njima. Stigli smo kod mene kući. Nikoga nije bilo u kući. Tada smo otišli u moju sobu i onako legli umorni. Ja sam gledao u njene si*e kao dvije zrele dinje i njenu gu*u kao salivenu za gu*iti. Ona je gledala u mene svojim lijepim je*ozovnim očima. Pitala me je što bi sad radio, a ja sam odgovorio ja bih tebe i stao sam, a ona je rekla hajde završi rečenicu, a ja sam bio iskren i rekao sam ja bi tebe je**o, gu*io, igrao se tvojima si*ama, dao ti da pu*iš moj ku*ac.
A ona se samo nasmijala i kleknula ispred mog ku*ca. Snažno je ga zgrabila onako kroz pantalone a ja sam bio sav na*aljen i spreman za s*x.
Skinuo sam pantalone i ku**c je izletio ispred njenih usta. Ona ga je nježno uzela i počela dr*ati, a meni je sve to bilo ugodno i nevjerovatno napa*ujuće. Onda ga je polako uvlačila u usta, a dr*otina je izlazila i svr*ila je. Onda je skinula minicu i tangice.
I vidio sam njenu obrijanu pi*ku i rekla je:
– Hajde što gledaš.
Ja sam prvo počeo nježno jezikom lizati i lizati tako jedno oko 10 minuta onda sam počeo stavljati svoj ku*ac u njenu vrelu p**ku.
Ona je uzvikivala:
– Ahhhhhh, uuuuuuuuuuh, mmmmmmmmhhaa.. .
Stenjala je. Onda je skinula bretele i grudnjak i ispred mene su izletjele dvije ogromne si*e kolike do tada nisam vidio.
Ja sam počeo jezik polako vući po br**avici polako i nastavio sam cijelom s**om. Onda sam je snažno počeo je**vat, a ona je jaukala stenjala, jecala i govorila je kako joj to dobro radim. Razvalio sam joj pi*du. Obukli smo se i odvezao sam je kući i ona je rekla da svaki dan želi da je je**m, a ja sam rekao naravno da može i otada pa sve do danas je je**m. To mi je bio najbolji s**s u životu, a i njoj je. Ali si*e i pi**a su joj najbolji dijelovi tijela mmmmmm.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.