Samo još jedna WordPress web-stranica

Nevjerovatan poklon za rođendan od moje djevojke..

334

Sa djevojkom sam u vezi vec 6 mjeseci i zaljubljen sam u nju do usiju, mada me ona manje vise drzi u nekom gardu . Ja bih sa njom provodio svaki dan po cijeli dan, ona kad je njoj do vidjanja. Se* nam je fenomenalan, ona je tako dobra da je to nevjerojatno, imam osjećaj kao da me je skenirala i tacno zna sta volim, kako volim i kad volim . Jedina mana joj je sto zna da me iskulira, dobro ja sad sve to trpim jer sam odlijepio za njom, a ko i ne bi, vatrena crnka, srednje visine, duga crna kovrčava kosa, prelijepe krupne vragolaste kestenjaste oči, grudi kao kamen tvrde, noge i gu*a savrseni, uvijek nasmijana, pricalica za medalju.

Naime, prelijep dan, meni rodjendan, 14. 06. Ja je zovem da se vidimo tog dana, odemo negdje na klopu pa sve ostalo, a ona ce meni, kako je skroz zaboravila na moj rodjendan, dogovorila sastanak sa Kaćom, i da odemo zajedno kod nje. Nije mi bilo uopste drago sto je zaboravila na moj rođendan, ali sta je tu je.. Ja tu Kaću znam onako iz vidjenja, par puta sam je video onako u prolazu, lepuskasta djevojka, visoka i si*ata, a najupecatljivije su mi bile njene prelijepe noge, uvijek je bila u nekim minicima. Dosao sam po Anju, usla je kod mene u auto, poljubila me je onako strasno kako samo ona umije i blago povukla za usi . “Poklon malo kasnije” rece i vragolasto se nasmije . Mogao sam naslutim koji je poklon i odmah mi se digao.
Ona je bila u uskoj crnoj majici, traper sorcu iz kojeg jos malo pa da ispadne njena savrsena gu*a . Odmah sam je pomilovao po bedrima i prstom zasao i ispod šorca . Odmah je bila mokra raširila je malo noge i bolje se namjestila i pustila me je da prstima uđem u nju. “mmmm ljubavi tako sam napa**ena …. Zelim te jakooo “rekla je, otkopčala malo sorc i ubacila ruku unutra, ja sam vozio i povremeno bacao pogled na nju . Uzasno sam se na*alio, gledao sam je kako se mazi, slusao sam njene uzdahe, drugom rukom je presla preko mog nabreklog ku*ca i pocela da ga mazi preko hlača, stiskala ga je i prelazila rukom preko mojih ja*a . “sta ces mi raditi ljubavi, pricaj mi ” rekla je, “uhhhh olizacu ti pi*kicu i gu*u, je*acu te, ispunicu te ku*cem …” . Stigli smo do njene drugarice, usli smo u lift, ja sam bio strasno na*aljen, ku*ac mi je virio iz hlača koliko se digao, samo sam ga majicom prekrio, dok smo se vozili liftom ona je cucnula i uzela u usta onako samo gla*ić . Stigli smo na Kaćin kat, pozvonili na vrata, a ja tesko da sam mogao sakriti erekciju, onako stao stao sam iza Anje..
Kaca je otvorila i pustila nas unutra.
Sjedio sam s Anjom na kauču, Kaća je otisla da nam skuha kavu, a Anja je nastavila me muci. Ljubila me je tako strasno, stiskala mi je ku*ac i dr*ala preko hlača, jezikom prelazila preko vrata, gickala mi uho i saputala “tako te zelim, hocu gaaaa, da ga osjetim duboko u sebi . “Gurnula je ruku u moje hlače i počela je da ga d*ka …. Bilo mi je malo neugodno zbog Kace, ali mi je bilo tako dobro .
Kaca je usla u sobu dok je Anjina ruka bila u mojim hlačama, pogledala nas je i nasmiješila, sagnula se da spusti posluzavnik na stol, a njezine gru*i su bile na izvolte , onako bujne spakirane u majicu s dekolteom, bila je u kratkoj ljetnoj suknjici, “ma samo opusteno, nastavite vi” rekla je i vragolasto osmjehnula, sela na fotelju do nas, a Anja je na njene reci pocela da mi otkopcava hlače .

Uh nisam znao sta se desava, u glavi mi je bubnjalo, navala strasti me je skroz paralizirala, samo sam gledao u Kaću koja nas je gledala, bila je i dalje nasmijana, Anjine usne su vec bile na mom glavi*u, pocela je da ga sisa tako pohotno , culo se kako cokći, nadr*avala ga je do kraja i sisala . Presao sam rukom preko njenog lica mazio sam je po obrazu a ona ga je uzimala u usta sve strastvenije, usao sam u nju prstima straga, bila je skroz mokra, njezin uski sorc mi je smetao malo ali sam uspijevao prstom uđem u nju, pi*kica joj je bila tako mazna i vrela, uska i divna, pocela je da mesa gu*om i sve glasnije da stenje. Pogledao sam u Kaću, ona je prebacila noge preko naslona fotelje, zadigla je suknju i skroz raširila noge, mazila se, njeni dugi prsti su nestajali u njoj, najprije samo srednjim prstom, a poslije je ubacila oba, drugom rukom je mazila kli*oris, radila je to tako sexy, polako, nekako nježno, cuo sam njeno priguseno stenjanje . “dodji” rekoh joj. Ustala je skinula je majicu i suknju, klekla je s moje lijeve strane i uzela moj mokri nabrekli ku*ac u usta ..

Uh, kako sam se nalozio, osjetio sam njezin jezik, njene usne kako se spustaju od glavi*a ka korijenu kurca, vrhovima prstiju je prelazila preko mojih nabreklih ja*a a Anja je ustala skinula se i pocela da rasprema i mene, a onda je uzela moj ku*ac i pocela je da ga dr*a na Kacin si*ama, onako balav prelazio je preko njenih nabreklih brad*avica, ostavljao je tragove po njezinim grudima, a onda je Anja pocela da lize njene grudi, sisala je njene prelijepe si*e, polizala je i tragove mog balavog ku*ca s nje sve vrijeme je drzala za kosu povukla je malo unatrag . Ja sam se malo sagnuo i poljubio je strastveno, onako napaljen, ku*ac mi je vrio, ljubio sam je nježno i strasno, gickao po vratu, Anja je ostavila moj ku*ac i onim njenim prelijepim prstima je pocela da joj mazi kli*oris . Njihovi uzdasi, njihovo stenjanje me je opilo, pocele su da se ljube strasno, zestoko, gledao sam ih bez reci..

Kaca je sjedila podignute noge dok joj je druga noga bila ispod gu*e i mesala je na Anjinoj ruci stenjuci strasno, dok je Anja klecala ljubeći njene grudi, natrcenog du*eta, sjajnog od znoja, slika koja ce mi zauvijek ostati u sjećanju. Sisao sam i ja s kauča malo sam raširio Anjine gu*ove i usao u nju . Prodor u Anju je bio nesto posebno, njena uska pi*kica prelijepe usmine su ga primale polako po malo, najprije samo gla*ić, onako na*aljen i nabrekao, sirio je njene usme, a onda je polako popustala i primala ga cijelog nabreklog..

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.