Samo još jedna WordPress web-stranica

MOĆAN PRIRODAN LIJEK ZA BOLOVE U KOSTIMA !!!

418

Nažalost, jedna od najčešćih bolesti sa kojom se bore najčešće starije osobe ali i mladi jeste bolest kostiju. Skoro svi da imamo bolove u kostima i zglobovima. Artritis, osteoartritis, giht samo su neke od njih. Obično se događaju zbog upalnog stanja, nahlade ili genetskih predizpozicija.

Iako je proces starenja neizbježan, postoji nešto što možete učiniti kako bi izbjegli ovaj problem i naravno, riješili ga, ako već patite od jednog. Podmažite svoje zglobove, ojačajte svoje kosti i ublažite upale.

U nastavku ćemo vam predstaviti savršen domaći lijek koji će vam pomoći s ovim problemima. Ovaj lijek je izuzetno moćan zbog ljekovitosti koje sadrže njegovi sastojci, i isprobali su ga mnogi koji tvrde da pomaže otkloniti ili kod pojedinih barem umanjiti bolove!

Sastojci za ovaj lijek :

u širini od dva prsta-ili 2cm, svježeg korijena đumbira
pola kašičice crnog papra
5 komada mrkve
1 cm korijena kurkume ili kašičica mljevene

Priprema

Samljeti đumbir i kurkumu. Nakon toga, dodati i ostale sastojke, te sve miješati dok tekstura ne bude glatka. Lijek se uzima oralno.

Ovako pripremljn recept je za jedan dan korištenja. Konzumirati 3 puta na dan, svaki put po 50 – 60 ml. Piti 30 minuta prije glavnog obroka. Obratite pažnju na teksturu. Ako nije više glatka smjesa, dodati malo vode, i lijek se ponovo može konzumirati!

Želimo Vam brzo ozdravljenje i imajte vjeru u to, vjera u čovjeka je svakako najbrži put do samoozdavljenja!

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.