Samo još jedna WordPress web-stranica

MASAŽA MOJE SNAJKE…

245

Jednog dana sam svratio kod brata da vidim sta radi i video snajku kako sedi na stepenistu. Pitao je zasto sedi tu, nasta mi je ona odgovorila da se okliznula i da je ukocilo u kicmu da ne moze da ustane. Cim sam je video na stepenistu odmah mi je za oko zapala njena kratka mini suknjica koja je vise otkrivala nego skrivala njeno lepo du*ence. Pokusao sam da je podignem, ali je negodovala i zalila se da je boli u donjem delu kicme.

Nikako nisam mogao da je uspravim na noge, pa sam morao da je uzmem u narucje. Posto nije bila puno teska bez problema sam je podigao i poneo uz stepeniste. Kako sam je nosio onako sklupcanu u narucju primetio sam da je nosila bele gacice, naravno tangice posto je samo njih i nosila. Izneo sam je u dnevnu sobu i spustio na trosed, ali me je zamolila da je odnesem do sobe i spustim na francuski lezaj. Tako sam i uradio spustio je na krevet i pitao je jel joj je bolje. Rekla mi je da joj je bas lose i da je boli u donjem delu kicme. Legla je na stomak i zamolila me je da joj malo izmasiram taj bolni deo. Tu je sve i pocelo. Seo sam pored nje i polako joj poceo masiram donji deo. Rekla mi je da joj povucem majicu da joj je tako neprijatno, sto sam i uradio. Masirao sam je lagano i moze se reci vise mazio nego stiskao i masirao, na sta je ona odgovorila, aman bre ustani i izmasiraj me kao covek nista te ne osecam.

Ustao sam opkoracio sam je i seo joj na butine i poceo polako da joj pravo masiram kicmu i donji deo ledja. Suknjica joj je bila bas kratka da su joj se vec malo nazirale gacice. Primecivao sam i da su blago usle u procep r*ice i bas sam se lozio. Trljao sam gore dole i bas mi je prijalo. Ku**c mi se vec odavno digao. Rekla je ajde malo i vislje sto je naravno i nateralo da se moj k**ac priblizi njenoj gu*i. Masirao sam je, a ona je vec sigurno osecala na dupetu moju izbocinu. Masirao sam joj cela ledja i sa uzivanjem trljao ku**c o njeno du*ence. Ona mi se cela prepustila i uzivala. Rekla mi je da joj je bolje, ali da ne prestajem jer joj bas odgovara. Dvoumio sam se sta da radim pa sam malo pojacao stisak na njeno du*ence sto je ona propratila malo podizanjem zadnice da bi me lepse osetila. Jednom rukom sam je masirao, a drugom polako izvadio moj vec dignut kur** do pucanja i spustio ga na njeno du*ence. Kada je osetila njegovu toplinu samo sam je cuo kako je uzdahnula i pitala da li ne preterujem malo vise. Rekao sam joj da se opusti i samo da uziva. Skoro da sam je je*ao preko gacica. Pomerila je gacice u stranu i uzela moj ku** u ruku i pocela da trlja usmine gore dole. Molila me je da joj ga stavim, ali ja sam joj davao samo malo glavica da oseti. Gurao sam joj samo gla*ic i gledao kao joj se malena ri*ica potpuno izdepilirana siri oko njega. Molila me je da ga oseti celog. Bila je bas uska.

Opet sam ga celog izvadio pa samo prislonio glavic na rupicu i polako ubacivao ku**c do pola i gledao kako joj se rib*ca siri i ona izdize du*e prema njemu. Rekla je polako pocepaces me. Brat ti nema toliki k**ac. Nastavio sam da ga guram i dalje, a ona se cas izmicala cas sirila cenim rukama du**nce levo i desno ne bi li mu napravila mesto da stane ceo. Usao je malo vise od pola, a ona se umirila i mislila je da je gotovo. I ja sam se malo umirio, ali sam po malo mrdao napred nazad. Rekla mi je i dalje ga jako oseca. Blagim pokretima sam je pritiskao ne bi li jos koju kap semena iscedio iz njega. Samo me je halapljivo ljubila i uzivala do besvesti. Rekla je da odavno nije ovako jako i lepo svr**la. Nisam ga i dalje vadio, a ona je i dalje bila nemirna ispod mene i dalje je mrdala i vrtela du**tom bez prestanka kao da je zelela jos. Bio sam prezadovoljan. Nisam bio svestan sta mi se dogodilo. Pitao sam je kako kicma na sta se samo nasmejala i rekla ma kakva kicma. Pitao sam je, jel boli, a ona se i dalje onako ku**inski smejala i rekla da nikad nije imala problem sa kicmom.

Izvor: (ispovesti.com)

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.