Samo još jedna WordPress web-stranica

Doživeo sam nezaboravan susret varajući suprugu

392

Oženjen sam ali u zadnje vreme mi je se*s sa mojom ženom monoton.Taj dan sam dogovorio susret sa jednom prelepom mladom devojkom.
Veče je brzo došlo. Došla je obučena u tanku belu, skoro prozirnu, košulju i plavu mini suknju koja tek da je prekrivala čvrsto du*e. Našli smo se u kafiću, progovorili svega par riječi te na brzaka popili piće. Sav uzbuđen, znajući šta me čeka to veče, ja sam sve vreme nesvesno buljio u njene lepe, duge noge, preplanule od sunca. Imala je manje ali čvrste gru*i. Ubrzo smo seli u auto, i umesto da je vratim kući odvezao sam je na jedno osamljeno mjesto u blizini.

Parkirao sam u jedan zabačeni kutak šume, a kako je bilo prelepo, toplo letnje veče, sirom sam otvorio prozor na krovu. Na radiju su puštali neku tihu muziku, a atmosfera među nama bila je puna naboja. Pokušao sam da kažem još nešto, da skrenem misli, ali više nisam mogao da se uzdržim već sam je privukao sebi i počeo da je ližem po usnama, vratu, ušima dok sam drugom rukom otkopčavao njenu košulju ispod koje su bile lepo upakovane gru*i. Odgovorala je na moje poljupce kao mahnita, milovala me je po grudima, kosi i kur*ini koja je ubrzo pocela da se kruti i pulsira.

Zavrnuo sam joj suknju i svukao tangice, a zatim zavukao jezik u njenu pi*kicu. Željna ljubavi, mamila me je svojim mirisom. Dugo sam je lizao kao u pornićima dok se ona tresla u mojim rukama i na*ijala na moj jezik. Odgurnula me je nazad na moje sediste, otkopčala mi šlic i uzela moju ku**inu u usta. Stručno je to radila, dudala ga je a potom i lizala kao sladoled. Pružala mi je onaj ku*vanjski pogled, koji me izluđivao. Pomislih da mi ovo žena nikad nije radila, navodno joj je stalno nešto bilo gadno, ali je zato dečkov sigurno proždirala, kur*etina, što me je još više na*alilo.

Sav sam bio strašno uzbuđen i nisam mogao da izdržim, svr*io sam joj u usta, uočih par kapljica koje su iscurele koje je ona potom skupila sa moje kože. Nije ga vadila iz svojih usta, tako da sam se ubrzo osetio spreman da nastavim dalje našu strašnu igru. Zajašila me je, sela na njega i počela da se uvija zadnjicom, a potom i nagela prema meni tako da sam mogao da grickam njene prelepe gru*i. Bio sam van sebe od zadovoljstva, nije mi trebalo dugo da svr*im, ovaj put u nju. Bilo je to neverovatno svr*avanje! A ona je istovremeno počela da se grči i shvatio sam da i ona svr*ava, dugo i jako.. Nakon toga, samo se stegla i zastenjala jos jednom jako, a potom klonula glavom na moje grudi. Predobar osećaj!

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.