Samo još jedna WordPress web-stranica

Žene evo šta trebate uraditi prije dolaska nove godine! Par savjeta koji će vam pomoći !

211

Započnite novu godinu svježi i odmorni uz nekoliko savjeta u prilogu, no pazite da se ne prenatrpate obavezama i onda novu dočekate sasvim umorni 🙂

2017. godina lagano nam već izmiče, a ukoliko već razmišljate o novogodišnjim odlukama možda biste trebali razmisliti i o tome što učiniti prije nego nam ova godina završi.

Ta Nova godina je tu! Želite li 2018. započeti kako treba, određene je stvari potrebno završiti i ostaviti ih iza sebe.

Upravo je kraj godine jako dobar trenutak za završavanje zadataka i obaveza te za postavljanje nekih novih ciljeva i projekata. Želite li 2018. započeti na svjež način, ovo su neke od stvari koje biste trebali napraviti prije njezina dolaska…

Generalno čišćenje doma

Kako biste u 2018. ušli svježi i spremni za neke nove početke, najprije morate počistiti svoj fizički prostor. Dakle, posvetite jedan cijeli dan kompletnom čišćenju i pospremanju kuće/stana. Izbacite iz svog okruženja sve stvari koje nemaju funkciju ili ih više ne koristite kako biste mogli napraviti prostora za novu i svježu energiju. Staru odjeću donirajte, a beskorisne stvari jednostavno bacite u smeće. Isto napravite i sa svojim digitalnim prostorom – počistite računalo i mailove te napravite reda u svom životu.

Razmislite o nedovršenim projektima

Postoje li neki projekti koje biste voljeli završiti prije kraja godine? Dobro razmislite i odredite si prioritete te se bacite na posao. Ipak, nemojte biti nerealni te očekivati nemoguće. Posvetite se samo onim projektima koji su realno izvedivi do kraja godine. Kad završite zadatke koje ste si zacrtali, osjećati ćete se mirno i ispunjeno.

Kontaktirajte stare prijatelji ili rođake

Blagdansko je vrijeme idealno razdoblje za ponovno povezivanje s dragim ljudima koje dugo nismo vidjeli niti se čuli s njima. Nazovite ih, ili još bolje, posjetite ih i pokažite im kako vam je stalo do njih. Usrećiti nekoga nešto je najljepše što možete učiniti tijekom ovih blagdanskih dana.

Posjetite liječnika

Ako već neko vrijeme odgađate pregled kod liječnika (bilo da je riječ o stomatologu, ginekologu ili liječniku opće prakse), sada je idealan trenutak da to učinite. Želite li očuvati svoje zdravlje, važno je barem jednom godišnje napraviti neke opće kontrole.

Razmislite o ciljevima za 2018.

Čak i ako niste od onih ljudi što donose novogodišnje odluke, ipak razmislite o ciljevima koje biste voljeli ostvariti u narednih godinu dana. Koji su vaši snovi i želje? Zapišite ih na papir i pospremite ga negdje na vidljivo mjesto kako biste se svako malo mogli podsjetiti koji su vam ciljevi najbitniji. Ciljevi koje si odredite neka budu realni i ostvarivi, no to ne znači da ne smijete imati i velike snove. Sanjati je uvijek dozvoljeno.

Otiđite na odmor

Kako biste godinu završili na pravi način, odvojite nekoliko dana za odmor u planinama ili samo otiđite na kratki vikend izlet. To će vam omogućiti da novu godinu dočekate svježi i odmorni te spremni za neke nove početke.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.